Uw perfecte eettafel: Mix and Match bij Eigenstijl Wonen

Uw perfecte eettafel: Mix and Match bij Eigenstijl Wonen

Een eettafel is meer dan simpelweg een eettafel: het is het hart van uw huis, waar u samenkomt met familie en vrienden om te genieten van maaltijden, mooie momenten en meer. Bij Eigenstijl Wonen begrijpen we dat iedere woning uniek is en dat geldt dan ook voor de ideale eettafel. Daarom bieden wij een uitgebreide Mix and Match-service waarmee u zelf de vorm, afmetingen, kleuren en poten van uw eettafel kunt kiezen. In deze blog nemen we u mee door de verschillende stappen van dit proces, zodat u weet wat er mogelijk is en wat u kunt verwachten.

Stap 1: kies het bladmodel van de tafel

Het eerste wat u moet bepalen bij het samenstellen van uw eettafel, is het model van het tafelblad. Bij Eigenstijl Wonen heeft u keuze uit diverse vormen:

  • - Ovaal, Deens ovaal, Rechthoek of Bootmodel: Beschikbaar in maten van 160 cm tot 260 cm.
  • - Rond: Verkrijgbaar in diameters van 120 cm tot 160 cm.
  • - Druppelvorm: Keuze uit 180 cm tot 240 cm.
  • - Organisch model: In 200 cm, 220 cm en 240 cm.
  • - Kiezel: Beschikbaar in 200 cm en 240 cm.
  • - Slipper: Verkrijgbaar in 230 cm en 250 cm.

 

Voor wie een specifieke maat in gedachten heeft, is maatwerk ook een optie. Hierbij zijn de bladen altijd van massief eiken of notenhout.

 

Tafelblad mix and match

Stap 2: bepaal de kleur van het tafelblad.

De volgende stap is het kiezen van de kleur van het tafelblad. Bij Eigenstijl Wonen kunt u kiezen uit een breed scala aan kleuren, waaronder ook alle CBM-kleuren. Daarnaast bieden we veel diverse HPL-kleuren aan, waardoor ons kleuraanbod nog groter wordt. Of u nu kiest voor een natuurlijke houtkleur of een gedurfde tint, uw tafelblad wordt precies zoals u het wilt. Benieuwd naar de kleuren? Vraag het gerust aan ons!

Eettafel mix and matchen

Stap 3: kies de poot van de tafel

De tafelpoten spelen een cruciale rol in de uitstraling en stabiliteit van uw eettafel. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende modellen, zoals de populaire spinpoot die beschikbaar is in zowel staal als hout. En als u op zoek bent naar iets unieks, kunnen we zelfs een speciaal ontwerp voor u laten maken.

 

Tafelpoten voorbeeld

Stap 4: kies de kleur van de poten

Tot slot bepaalt u de kleur van de tafelpoten. Stalen poten kunnen worden afgewerkt in kleuren zoals zwart, champagne, brons antiek, en brown koper. Daarnaast is het mogelijk om speciale kleuren te laten poedercoaten. Voor houten onderstellen kunt u ervoor kiezen om dezelfde kleur als het tafelblad te laten gebruiken, wat zorgt voor een harmonieus geheel.

 

Creëer uw droomtafel

Voordat u een definitieve keuze maakt, is het belangrijk om de juiste maat te bepalen die in uw ruimte past. Een eettafel moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch in gebruik. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om rond de tafel te lopen en dat stoelen gemakkelijk naar achteren kunnen worden geschoven zonder de ruimte te beperken. Bijvoorbeeld: voor een stoel zonder armleuning heeft u ongeveer 57 cm ruimte nodig en voor een stoel met armleuning is dit ongeveer 68 cm.

Bij Eigenstijl Wonen kunt u met onze Mix & Match-service uw perfecte eettafel creëren. De mogelijkheden zijn hierbij, zoals hierboven beschreven, eindeloos. We nodigen u graag uit in onze showroom om de verschillende opties te bespreken en samen uw droomtafel te ontwerpen. Zo wordt uw eettafel niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een stijlvol middelpunt in uw huis waar u jarenlang van kunt genieten.

Recente artikelen